У сукобу девојака у Новом Саду две повређене ножем

НОВИ САД: Две малолетне девојке повређене су око 20 часова у близини угла Јована Суботића и Кисачке улице, у Новом Саду.
i
Фото: Dnevnik.rs

Како незванично сазнајемо, сукоб је избио око наводног дуга. Наводно, две девојке, које су и повређене, од 15 и 18 година, дошле су код треће, која има 17 година и започеле тучу, да би у једном тренутку нападнута девојка, највероватније, узвратила ножем. Једна од девојака је задржана у УЦ КЦВ, а друга је пуштена на кућно лечење.

Првобитне информације су гласиле да је непозната особа ножем и тупим предметом насрнула на девојке, а да је нападу претходила расправа међу малолетницама. Нисмо искључивали ни могућност да је једна од сукобљених девојка насрнула ножем на друге две, што се на крају показало и као највероватније тачно.

Хитна помоћ је изашла на терен и превезла повређене девојке у Ургентни центар Клиничког центра Војводине.

Према речима житеља тог дела града полиција интевенисала на адреси Јована Суботића 11, а потом и у Кисачкој код маркета „ИДЕА“ и Улици Вука Караџића.

Фото: Dnevnik.rs

Како „Дневник“ сазнаје од очевидаца, један младић је око 20 часова ушао у продавницу и тихим, али узнемиреним гласом замолио да неко позове полицију јер је група девојака напала његову девојку, а виђене су да се сукобљавају у неколико наврата. У Јована Суботића код броја 11, Кисачкој преко пута продавнице „ИДЕА“ и у Вука Караџића, где је у једном тренутку једна од девојака, којој је мајица била крвава седела испред улаза броја 29, док је гупа девојака била око ње. У близини, према речима очевидаца, се налазио и младић који је тражио да се позове полиција и један истетовирани крупнији мушкарац.

Полиција ради на утврђивању свих релевантних околности овог инцидента.

Д. Н.

EUR/RSD 117.0791
Најновије вести