У Руми ухапшени због сумње у разбојништво и продају дроге

Припадници Министарства унутрашњих послова у Руми, ефикасним оперативним радом, решили су разбојништво извршено у једној продавници у Руми и ухапсили Ч. С. (26), због постојања основа сумње да је извршио ово кривично дело.
hapsenje
Фото: MUP, ilustracija

Сумња се да је он, у вечерњим часовима, маскиран и уз претњу ножем, ушао у продавницу и  од раднице противправно узео дневни пазар.

Такође се сумња да је Ч. С. извршио и две тешке крађе на штету трговинске радње из које је украо дневни пазар и цигарете и Ветеринарске станице у Руми, из које је однео већу количину новца.

Након задржавања до 48 часова и саслушања у Основном јавном тужилаштву, решењем судије за претходни поступак, осумњиченом је одређен притвор до 30 дана.

У Руми је ухапшен и З. Г. (29), због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Приликом контроле осумњиченог који је затечен на улици, полиција је пронашла две кесице опојне дроге амфетамин, укупне тежине 61,26 грама.

Након задржавања до 48 часова и саслушања у Вишем јавном тужилаштву у Сремској Митровици, решењем судије за претходни поступак З. Г. је одређено притвор до 30 дана. 

EUR/RSD 117.3357
Најновије вести