У Сомбору избоден младић: Марко убијен дан после 28. рођендана

Док се већина Сомбораца спремала да дочека Нову годину по јулијанском календару, на Првомајском булевару јуче око 18.30 догодило се свирепо убиство чија је жртва овдашњи младић Марко Ђуровић (28).
djurovic sombor
Фото: Marko Đurović, foto: Facebook

Мада се тек чекају званични резултати истраге, по информацијама до којих се могло доћи, несрећни младић, који је свега дан раније прославио 28. рођенадан, сасвим случајно се, након изласка из апотеке, затекао усред свађе и туче двеју за сада непознатих особа у пролазу између зграда А-17 и А-18, за које се само претпоставља да су били син и отац.

По тим незваничним информацијама, један од учесника породичне препирке и физичког обрачуна (претпоставља се син) у једном тренутку је потегао нож и њиме задао три ударца Ђуровићу, након чега је посвађани двојац побегао с лица места.

Тешко повређени младић, с повредама стомака и груди, смогао је снаге да се врати у апотеку и затражи помоћ. Нажалост, и поред брзе реакције сомборске Хитне помоћи, услед обилног крварења, Ђуровић је издахнуо и пре доласка лекара, коме је преостало само да констатује смрт младића, који је након завршетка Средње економске школе у родном граду и стицања знања о релаксационој ручној масажи на Београдском отвореном универзитету „Божидар Аџија“ живео и радио на југу Италије, тачније у Напуљу.

По сведочењу неколико његових познаника, али и некадашњих професора, радило се о младићу који никада није правио било какве проблеме, па се, у недостатку тачних информација, претпоставља да је, видевши свађу и тучу двеју особа, на своју несрећу покушао да их смири и раздвоји.

Сомборска полиција и Тужилаштво су одмах започели увиђај и истрагу, као и потрагу за убицом и другим учесником трагичног догађаја, због чега је Првомајски булевар, саобраћајница у најурбанијем делу Сомбора, био блокиран на неколико сати, а тело несрећног младића је послато на судскомедицинску обудкцију у Нови Сад.

М. Мћ

Milan
16.01.2020 • 06:13
Tragicno! Saucesce porodici! Najstroza kazna za pocinioce!
Mv
16.01.2020 • 14:55
Pre nego sto objavite ovakav clanak,dobro se raspitajte sta je prava istina.
Pokojni nije bio umesan ni u kakvu svadju oca i sina,niti je ikog pokusao da smiri,vec je sa svojim ocem setao. Nepoznati napadac je usmrtio Marka i laganim hodom otisao sa mesta zlocina.Zbog cega grad Sombor ne spava mirno vec danima jer se ne zna ko je nepoznato lice.

EUR/RSD 117.5780
Најновије вести