У Темерину и Бачу хапшење због дроге и таблета

Припадници Министарства унутрашњих послова у Темерину и Бачу запленили су наркотике, оружје и муницију и ухапсили Темеринце Д. Б. (1980) и Џ. Ш. (1973), због постојања основа сумње да су учинили кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, док ће против двојице мештана Бача поднети кривичну пријаву за ово кривично дело, као и за недозвољену производњу, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.
policija hapsenje
Фото: MUP Srbije, ilustracija

Претресом стана у Темерину, у коме непријављено борави Д. Б. полиција је пронашла укупно 33, 64 грама амфетамина, 150 таблета са листе психоактивних супстанци, мању количину хероина и марихуане и опрему за размеравање наркотика. Код Џ. Ш, који је затечен у овом стану како конзумира дрогу, полиција је пронашла 32 пакетића хероина.

Д. Б, који је осумњичен и за кривично дело омогућавање уживања опојних дрога, одређено је задржавање до 48 сати и биће приведен, уз кривичну пријаву, вишем јавном тужиоцу у Новом Саду.
Џ. Ш, за којим је била расписана судска потерница, спроведен је у Окружни затвор у Новом Саду.

У Бачу је полиција пронашла око 58 грама амфетамина, 11, 60 грама марихуане, 372 таблете са листе психоактивних супстанци, гасни пиштољ и укупно 40 метака у стану двојице мештана, узраста 30 и 28 година.

Против обојице ће бити поднета кривична пријава надлежном јавном тужилаштву.

EUR/RSD 117.1933
Најновије вести