Ухапшен због обљубе десетогодишње ћеркице

Припадници МУП-а ухапсили су  Ј. Ш. (46), из Сремске Каменице, због сумње да је напаствовао своју десетогодишњу ћерку.
lisice, ilustracija
Фото: Илустрација

Више јавно тужилаштво у Новом Саду је дело оквалификовало као обљубу, а после саслушања судија за претходни поступак је оцу одредио притвор до 30 дана.

Како се незванично сазнаје, Ј. ., иначе отац двоје малолетне деце, сумњичи се да је напаствовао млађу ћерку, десетогодишњакињу. Отац се  сумњичи да је протекле две године у кући у Сремској Каменици, где са ћеркама живи као подстанар, приморавао десетогодишњакињу да га орално задовољава. Наводно је девојчици претио батинама, односно да ће је истући уколико не буде радила оно што је од ње тражио.

Осумњичени је с ћеркама становао у Светосавској улици у кући као подстанар. Ту се, како се незванично сазнаје, доселио пре око годину дана, а дошао је, како се могло чути, из Новог Сада. Комшије о њему не знају скоро ништа, а неки и сумњају у то да ли се бас све тако и догодило како се прича.

Шта је истина, остаје се да утврди током истраге. Иначе, девојчице су радници Центра за социјални рад Новог Сада одвели још пре десетак дана из Сремске Каменице и оне су, највероватније, смештене у Сигурну дечју кућу.

С. Х. Д.

EUR/RSD 117.3076
Најновије вести