(Видео, Фото) ПОГЛЕДАЈТЕ КАКО ЈЕ АУТОМОБИЛ УДАРИО ПОЛИЦАЈЦА У НОВОМ САДУ Возач аутомобила био под наркотицима, тешко повређен полицајац У УРГЕНТНОМ ЦЕНТРУ

Четрдесеттрогодишњи саобраћајни полицајац на мотору повређен је јуче у саобраћајној незгоди која се догодила нешто после 13 часова на углу Краљевића Марка и Булевара краља Петра I у Новом Саду.
Инстаграм serbialive_novisad
Фото: Инстаграм serbialive_novisad

Незгоду је изазвао  возач аутомобила а на лице места је одмах изашла екипа Хитне помоћи, а према речима портпарола др Зоран Круљ, интервенисали су по првом приоритету  у 13.28 часова.

- Мушкарац старости 43 године збринут је на лицу места и у свесном стању транспортован у Ургентни центар Клиничког центра Војводине, на одељење хирургије - истакао је др Круљ.

Припадници Министарства унутрашњих послова у Новом Саду ухапсили су Д. Ш. (45) из Врбаса због постојања основа сумње да је извршио кривично дело тешка дела против безбедности јавног саобраћаја.

Фото: Инстаграм serbialive_novisad

Он се сумњичи да је јуче око 13.30 часова, на раскрсници Булевара краља Петра и улице Краљевића Марка у Новом Саду, не уступивши првенство пролаза, аутомобилом „тојота“ ударио у службени мотоцикл саобраћајног полицајца наневши му том приликом тешке телесне повреде.

Дрога тестом утврђено је да је мушкарац био под дејством кокаина.

Д. Ш. одређено је задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Основом јавном тужилаштву у Новом Саду.

Фото: Инстаграм serbialive_novisad

Министарство унутрашњих послова скренуло је пажњу да су од почетка јуна месеца у саобраћајним незгодама погинула четири возача мотоцикала. Како би се очувала њихова безбедност, апелују на возаче путничких и теретних возила, као и на возаче аутобуса, да у периоду када се интензивира мото сезона обрате посебну пажњу на возаче мотоцикала и мопеда и да поштују правила саобраћаја и постављену саобраћајну сигнализацију.

EUR/RSD 117.0557
Најновије вести