Због обљубе малолетника Горан Јевтић ипак иде у затвор 

БЕОГРАД: Глумац Горан Јевтић (41), који је био осуђен на десет месеци кућног затвора због недозвољених полних радњи над малолетником, коначном одлуком суда казну неће моћи да служи у свом дому, већ у затвору. 
1
Фото: Youtube Printscreen

Глумац се жалио на пресуду по којој је казну морао да служи код куће, међутим, Виши суд у Сомбору одлучио је да казна остане иста, али да је глумац служи иза решетака, преносе београдски медији.

Пресуда је преиначена јер је, наводе медији, оцена другостепеног суда да ће се на тај начин постићи сврха кажњавања. 

Првостепеном пресудом била му је изречена казна кућног затвора, без наногице, али је после разматрања жалби коначна одлука далеко строжа. 
Осим казне затвора, коју ће Јевтић морати да почне да служи чим му буде упућен позив у коју затворску установу у Србији да се јави, глумцу је забрањена и комуникација са оштећеним малолетником.

Јевтић је осуђен јер је у јуну 2014. године починио кривично дело недозвољене полне радње над Л.К, који је у том тренутку имао 16 година. 
Према оптужници, по којој је и осуђен, глумац је младића приморао на орални секс у тоалету Народног позоришта у Сомбору током журке која је одржана у вечерњим цасовима, после манифестације Позоришни маратон.

EUR/RSD 117.5782
Најновије вести