АНЂЕЛА ИМА НЕСВАКИДАШЊЕГ КУЋНОГ ЉУБИМЦА, КУПИЛА ГА У НОВОМ САДУ У Ћуприји се окрећу за феретком Феликсом

ЋУПРИЈА: Необичан кућни љубимац гимназијалке Анђеле Стојадиновић из Ћуприје привлачи пажњу где год да се са њим појави. Ова млада девојка сама је себи за 18. рођендан купила феретку - животињицу која изгледом подсећа на лисицу или твора.
с
Фото: РИНА

- Много волим животиње, имам их доста. Видела сам преко друштвених мрежа и феретке и одмах сам пожелела да имам једну. Купила сам је од једне девојке из Новог Сада, јер се овде код нас у Ћуприји баш тешко налазе. Дала сам му име Феликс јер је мужјак, започиње причу за РИНУ Анђела.

Феликс је код Анђеле око три месеца и за то време су постали препознатљиви у граду. Новог члана у кући, како каже Анђела, сви су радо прихватили. Не само породица, већ и остали љубимци које она има.

Фото: РИНА

- Феретке су јако дружељубиве, воле да проводе време са другим животињама. Ја имам још и пса, папагаја и леминге, али и не спајам их много са Феликсом док се добро не упознају. Феретке су јако радознале, не плаше се ничега. Феликс спава баш дуго, а кад се пробуди је веома активан. Воли да се купа, а у кади неретко гњурa и плива - каже Анђела.

Због велике љубави коју има према животињама, ова средњошколка најваљује да ће након Гимназије уписати ветерину.

(РИНА)

EUR/RSD 117.1277
Најновије вести