Биће топло са, можда, мало кише

НОВИ САД: Топло за ово доба године са сунчаним периодима. Поподне умерено наоблачење са шансом да крајем дана буде мало слабе кише. Ветар умерен југоисточни. Притисак око нормале. Минимална температура 11, а максимална до 24 степена.
sunce suncano
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Топло за ово доба године са сунчаним периодима. Поподне променљиво облачно са могућом појавом краткотрајне кише увече на западу Војводине. Ветар умерен југоисточни, на југу Баната појачан, а поподне и крајем дана у слабљењу. Притисак око нормале. Минимална температура  10, а максимална до 24 степена.

СРБИЈА: Топло за ово доба године са сунчаним периодима. Поподне променљиво облачно са могућом појавом краткотрајне кише, са већом шансом на западу и југозападу Србије. Ветар умерен југоисточни у поморављу и подунављу, на југу Баната појачан, а у осталим крајевима слаб ветар. Притисак око нормале. Минимална температура 6, а максимална до 26 степени.

НАРЕДНИ ДАНИ: У понедељак и уторак мало свежије, али се задржава релативно топло време за ово доба године. У понедељак променљиво облачно и може бити краткотрајне кише понегде, а у уторак сунчано.

Фото: Meteos.rs

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Биометеоролошка ситуација може неповољно утицати на кардио и цереброваскуларне болеснике, а извесне тегобе су могуће и код особа са осетљивим нервним системом. Код метеоропата могућа је нервоза, поспаност и болови у мишићима. Опрез се саветује свим учесницима у саобраћају.

EUR/RSD 117.5754
Најновије вести