ЦВЕЋЕ, БАРБИКЕ, МЕДЕ, СВЕЋЕ... Мештани Бора се ОПРАШТАЈУ од малене ДАНКЕ Потрага за њеним телом се наставља (ФОТО)

БОР: Грађани Бора вечерас пале свеће и доносе цвеће, барбике, балоне испред Дома културе у том граду, опраштајући се од двогодишње Данке Илић која је убијена пре 10 дана, а за чијим телом се и даље трага.
d
Фото: Tanjug (Vladimir Šporčić)

Полиција претражује села Луке и Злот из којих су осумњичени за убиство детета, а претражује се и даље депонија на старом Бањском путу, јавља новинар Танјуга са лица места.

Такође, претражен је и салаш који припада деди једног од осумњичених.

Жандармерија се након претраге терена у селу Луке повукла око 18.30.

Фото: Tanjug (Vladimir Šporčić)

Ова два села су близу Бањског поља, али се налазе на различитим крајевима.   

Министар полиције Братислав Гашић изјавио је раније данас да се сумња да је један од осумњичених за убиство девојчице пребацио тело на друго место, али да полиција не може да утврди још где се налази пошто међусобно пребацују кривицу један на другога.

Фото: Tanjug (Vladimir Šporčić)

Полиција наставља интензиван рад на овом случају и претражује се терен у циљу проналаска тела, рекао је Гашић и додао да су двојица осумњичених претходно одвели полицију до депоније где су наводно бацили тело.

Министарство унутрашњих послова, након десетодневне опсежне акције, детаљне провере свих трагова и информација ухапшени су С.Ј. 1974. годиште и Д.Д. 1974. годиште, запослени у Јавном комуналном предузећу Водовод, Бор, осумњичени да су 26. марта аутомобилом ударили и убили двогодишњу Данку, а потом њено тело бацили на депонију, рекао је Гашић.

Фото: Tanjug (Vladimir Šporčić)

Према његовим речима, обојица осумњичених су злочин признали и детаљно описали начин на који су га починили.

EUR/RSD 117.0802
Најновије вести