Хладније, повремено с кишом

НОВИ САД: Хладније уз променљиву облачност са слабом кишом повремено. Ветар слаб до умерен северозападни. Притисак око нормале и у порасту. Температура од 6 до 11 степени Целзијуса.
oblacno
Фото: Tanjug (M. Jakob, ilustracija)

ВОЈВОДИНА: Хладније уз променљиву облачност са кишом повремено. Ветар слаб до умерен северозападни. Притисак око нормале и у порасту. Температура од 5 до 12 степени. Увече суво.

СРБИЈА: Хладније уз наоблачење са кишом које се премешта од северозапада ка југоистоку. На крајњем југу Србије ће бити суво већи део дана са сунчаним периодима и топлије. Ветар слаб до умерен северозападни, у Тимочкој Крајини појачан. Притисак око нормале са трендом пораста. Температура од 5 до 19 степени. Увече слаба киша у западним и централним пределима која постепено престаје. Водостаји на рекама у порасту, али нема опасности од поплава.

ВРЕМЕ НАРЕДНИХ ДАНА: У недељу хладно уз престанак падавина и разведравање. Од недеље претежно сунчано са врло хладним јутрима у понедељак и уторак. Понегде слаб приземан мраз. Дневна температура у порасту и од среде топлије време него што је то у овом делу јесени.

 

 

EUR/RSD 117.5787
Најновије вести