Хладније, током дана разведравање

НОВИ САД: Хладније са кишом ујутру, а затим следи престанак кише и делимично разведравање. Ветар слаб до умерен северозападни. Притисак око нормале. Јутарња температура 4, а максимална до 8 степени. Увече суво.
Hladno suvo zima/Dnevnik arhiva
Фото: Dnevnik.rs

ВОЈВОДИНА: Хладније уз кишу ујутру на југу и истоку Војводине, а на северу и западу суво уз постепено разведравање. Поподне се делимично разведрава и на југу Баната. Ветар слаб до умерен северни и северозападни. Притисак око нормале. Минимална температура 3, а максимална до 8 степени. Увече суво.

СРБИЈА: Захлађење захвата и југ Србије уз снег у планинама, а у нижим пределима киша. Падавине слабе током дана и престају, а на северу и западу Србије следи делимично разведравање, најпре по Војводини. Ветар слаб до умерен северни и северозападни. Притисак око нормале. Минимална температура 3, а максимална до 10 степени. Увече суво.

НАРЕДНИХ ДАНА: У уторак ујутру понегде слаб мраз и суво пре подне, а средином дана ново наоблачење са кишом долази са југозапада. Ветар слаб до умерен јужни и југоисточни, у јужном Банату повремено појачан. Притисак испод нормале. Минимална температура -2, а максимална до 14 степени. Увече киша у већини предела. У среду и четвртак хладније са кишом, а на планинама са снегом. Падавине престају у четвртак. У петак и за викенд дужи сунчани периоди са хладним јутрима и мало топлије током дана према данашњој прогнози.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Очекивана биометеоролошка ситуација изазиваће уобичајене тегобе код већине хроничних болесника. Опрез се саветује особама са повишеним крвним притиском и респираторним тегобама. Од метеоропатских реакција могући су реуматски болови и нерасположење. Препоручује се повећана концентрација свим учесницима у саобраћају.

EUR/RSD 117.3380
Најновије вести