И даље претежно сунчано

НОВИ САД: Претежно сунчано и топло уз слаб дневни развој облака. Ветар слаб северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 15, а максимална 29 степени.
suncano, Dnevnik.rs
Фото: Dnevnik.rs

ВОЈВОДИНА: Претежно сунчано и топло уз слабу облачност. Само преподне уз више облачности. Ветар слаб северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 14, а максимална 30 степени.

СРБИЈА: Претежно сунчано и топло уз слаб дневни развој облака. Више облачности у североисточним и северозападним крајевима, а поподне у западним. Увече постоји шанса за кишу и локалне пљускове у западним и југоисточним пределима. Ветар слаб северозападни и северни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 9, а максимална 30 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У недељу и почетком наредне седмице претежно сунчано и топло уз слаб пролазни дневни развој облака. Током следеће седмице наставља се тренд претежно сунчаног и топлог времена.

Фото: Meteos.rs

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Очекиване биометеоролошке прилике могу имати неповољан утицај на особе са кардиоваскуларним и дисајним проблемима. Метеоропатске реакције су могуће у виду нерасположења и болова у мишићима. Саветује се повећан опрез свим учесницима у саобраћају.

EUR/RSD 117.5804
Најновије вести