Још мало хладније

​​​​​​​Очекује се још мало хладније и променљиво облачно време са мало сунчаних интервала.
Novosadjanke u prolece, R. Hadzic
Фото: Dnevnik.rs

НОВИ САД: Још мало хладније и променљиво облачно са мало сунчаних интервала. Ветар најпре слаб северни, поподне умерен источних праваца. Притисак изнад нормале. Минимална температура 1, а максимална дневна око 8 степени.

ВОЈВОДИНА: Још мало хладније него у суботу и суво, осим на југу Баната где може бити мало кише. На северу Војводине дужи сунчани периоди, а на југу Војводине облачније време. Ветар преподне слаб до умерен северни, а поподне и увече умерен источни и југоисточни, у јужном Банату у појачању. Притисак изнад нормале. Минимална јутарња температура 0, а максимална дневна 10 степени.

СРБИЈА: Још хладније са кишом повремено, а на северу Србије суво. Ујутру у нижим пределима западне, централне и источне Србије може бити суснежице и влажног снега, док ће изнад 800 мнв падати само снег. Ветар умерен северни, а поподне и увече умерен источних праваца, крајем дана у јужном Банату појачан југоисточни. Притисак изнад нормале. Минимална јутарња температура 0, а максимална 10 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: Од понедељка претежно сунчано уз постепени пораст температуре. У понедељак и уторак је ујутру могућ слаб мраз.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Хроничним болесницима и метеоропатама се саветује опрез услед очекиваних биометеоролошких прилика. Најизраженије тегобе могу осетитити астматичари и цереброваскуларни болесници. Метеоропатске реакције су могуће у виду главобоље, раздражљивости и поспаности. Додатна пажња се препоручује свим учесницима у саобраћају.

EUR/RSD 117.5834
Најновије вести