Каменовани Соко и БГ воз на излазу из Земуна

БЕОГРАД: Компанија "Србија воз"саопштила је да је данас око 16.20 часова дошло до поновног каменовања брзог воза "Соко" и БГ воза који је кренуо из станице Земун за Лазаревац.
brzi voz fifa
Фото: Дневник/ В. Фифа

Возови су каменовани при изласку из станице Земун.

Прегледом возоваустановљено је да постоје мања оштећења на возовима и враћени су у редован саобраћај.

Из Србија воза додају да та компанија осуђује каменовање возова од стране за сада непознатих починилаца, као и да је МУП Србије у сарадњи са Србија Возом одмах предузео све потребне мере да се пронађу починиоци овог кривичног дела.

"Овакво понашање представља вандалски чин и изузетну опасност по безбедност свих учесника у саобраћају. Уништавање железничке инфраструктуре спречава редовно одвијање железничког саобраћаја".

Упозоравамо да се оваквим вандалским чином на првом месту угрожава безбедност путника и железничког саобраћаја, али да се истовремено наносе и велике штете железничкој имовин, наводи се у саопштењу.

ljudi
12.06.2022 • 20:23
da li moze da se u jedan voz ukrcaju 5-6 ili 10 momaka iz interventne jedinice MUP-a i da su u civilu i da se voz prilikom kamenovanja odmah zaustavi i da pohvataju ove idiote jer kada porastu kukuruzi ....?
EUR/RSD 117.3216
Најновије вести