Наступом Саре Јо у Београду почео дочек на платоу Скупштине

БЕОГРАД: Наступом певачице Саре Јо на бини испред Народне скупштине вечерас је почео дочек Нове године, који ће, како је најављено, бити на највећем продукцијском нивоу.
s
Фото: Printscreen/Instagram@sarajoofficial

У публици су углавном млади који мобилним телефонима снимају наступ младе певачице.

На платоу испред парламента посетиоцима се деле маске, а припремљено је, како је раније речено, 50.000 маски за све који ће вечерас доћи да најлуђу ноћ проведу у одличној атмосфери уз Сару Јо, Марију Шерифовић и Јелену Карлеушу.

Постављени су пунктови за антигенско тестирање на вирус ковид-19, а посетиоци пролазе и КД преглед, тако да је безбедност свима осигурана.


Велики број гостију из региона

Испред Скупштине велики је број гостију из региона, али и из целе Србије.

У разговору за Танјуг кажу да су дошли због одличног избора извођача и атмосфере, али и због тога што је Београд један од ретких градова који је организовао новогодишњи концерт.

Млади су одушевљени Саре Јо која је имала продукцијски изузетан наступ са играчима.

Већина очекује спектакуларан наступ Јелене Карлеуше. Једна гошћа из Северне Македоније дошла је само због ње јер, како каже, воли да види њене сценске наступе.

Поред гостију из региона и других страних туриста, ту су и посетиоци из Горњег Милановца, Чачка, Новог Сада и других места у Србији.

Посетиоцима се деле и стилизоване заштитне маске на којима пише "Београд побеђује".


Фото: Tanjug (Predrag Mitić)

Београд је један од ретких градова у Европи који има организован дочек Нове године на отвореном.

У Таковској и Косовској улици паркирана су полицијска возила како би се очувао јавни ред и мир.

Дошло је до измена јавног градског превоза у правцу ка Дому Народне скупштине и заустављен саобраћај из Булевара краља Александра.

EUR/RSD 117.1420
Најновије вести