Ниски облаци и сумаглица, можда мало сунца

​​​​​​​НОВИ САД: Променљива ниска облачност са сумаглицом и могуће мало сунчаних интервала. Ветар слаб источни и југоисточни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 3, а максимална до 11 степени Целзијуса.
magla
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: На западу Вовјодине магла. У току дана променљива ниска облачност са сумаглицом и мало сунчаних интервала. На западу и северу ће се ниски облаци задржати већи део дана, док би на југу Баната могло бити сун?аних интервала. Притисак изнад нормале. Температура од 1 до 12 степени.

СРБИЈА: Ујутру магла на западу и југу Србије. У току дана променљива ниска облачност са сумаглицом и мало сунчаних интервала. На југу Србије и на вишим планинама више сунчаних сати и мало топлије од просека за ово доба године. Ветар слаб источни. Притисак изнад нормале. Температура од 0° до 14 степени Целзијуса.

Време наредних дана: У петак на западу и југу Србије може бити мало краткотрајне кише. За викенд и почетком идуће седмице суво време са јутарњом маглом и слабим ветром. Током дана променљива ниска облачност са сумаглицом и мало сунчаних интервала.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Очекиване биометеоролошке прилике повољно ће утицати на већину хроничних болесника. Опрез се саветује астматичарима у преподневним сатима, као и особама са срчаним и психичким тегобама. Препоручује се придржавање савета лекара и узимање редовне терапије.

 

EUR/RSD 117.5762
Најновије вести