Облачно и хладно

НОВИ САД: Облачно са слабом кишом ујутру, а остали део дана суво. Ветар слаб до умерен северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 6, а максимална 11 степени.
oblacno
Фото: Tanjug (M. Jakob, ilustracija)

ВОЈВОДИНА: Ујутру облачно са слабом кишом на југу, а од средине дана суво. На северу разведравање уз дуже сунчане периоде. Ветар умерен северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 4, а максимална 13 степени.

СРБИЈА: Облачно са слабом кишом пре подне. Захлађење захвата и југ где ће бити мало слабе кише. Поподне свугде суво. Ветар умерен северозападни и северни, у Тимочкој Крајини појачан. Притисак изнад нормале. Минимална температура 4, а максимална 13 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У среду ујутру хладно, на западу и југу понегде са маглом, а током дана суво са сунчаним периодима уз пораст дневне температуре. У четвртак, петак и суботу суво са хладним јутром, а током дана са сунчаним интервалима и без битније промене температуре.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Благо смањење тегоба могу осетити хронични болесници, али се опрез ипак саветује особама са срчаним проблемима и астматичарима. Могуће метеоропатске реакције су проблеми са сном и главобоља. Саветује се и опрез у саобраћају.

EUR/RSD 117.5865
Најновије вести