Пре подне сунце, после подне киша

НОВИ САД: Сунчани периоди у првом делу дана, а поподне развој облака који ће условити локалне пљускове са грмљавином. Краткотрајна киша није искључена ни у току преподнева. Ветар слаб источни или променљив. Притисак испод нормале. Температура од 19 до 29 степени.
sunce oblaci
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Променљиво облачно са сунчаним интервалима и нестабилно са краткотрајном кишом и грмљавином, углавном поподне. Ветар слаб источни или променљив. Притисак испод нормале. Температура од 17 до 31 степен.

СРБИЈА: Променљиво облачно са сунчаним интервалима и нестабилно са краткотрајном кишом и грмљавином. Могуће су и локалне непогоде са градом. Само би у Тимочкој Крајини могло остати сунчано већи део дана и врло топло. Температура од 16 до 33 степена.

Време наредних дана: У недељу променљиво облачно са сунчаним интервалима и нестабилно са краткотрајном кишом и грмљавином, углавном поподне. Могуће су и локалне непогоде са градом. Почетком идуће седмице наставља се нестабилно време са сунчаним интервалима и повременом кишом и грмљавином.

Биометеоролошка прогноза за Србију: Очекиване биометеоролошке прилике повољно ће утицати на хроничне болеснике и метеоропате. Особама са срчаним тегобама и асматичарима се и даље саветује известан опрез. Нервоза, поспаност и главобоља су могуће код метеоропата.

EUR/RSD 117.5685
Најновије вести