Путеви Србије: Радови на ауто путу код петље Умчари

БЕОГРАД: ЈП Путеви Србије саопштили су да је на ауто-путу Е-75, петља „Умчари“ - у зони радова на надвожњаку за саобраћај затворене возна и зауставна саобраћајна трака ауто-пута у оба смера, док се саобраћај одвија претицајним саобраћајним тракама.
radnici, radovi, pixabay
Фото: pixabay.com

Затворено је укључење и искључење за саобраћај на петљи „Умчари“, до 31. октобра. Саобраћај се преусмерава на петљу „Мали Пожаревац“.

Прељина - Коњевићи, радови на поправци моста преко реке Чемернице, уз наизменично пропуштање возила, до 17. новембра.
Петља „Петлово Брдо“, због радова на изградњи надвожњака изнад локалног пута, обустава саобраћаја на локалном путу Железник-Раковица (кружни пут Кијево).

Планирани рок завршетка радова је 15. новембар уколико временски услови дозволе. Молимо учеснике у саобраћају да прилагоде брзину кретања условима на путу и да поштују саобраћајну сигнализацију.

Мионица - Брежће (држ.пут II А реда бр.175) у месту Брежђе, до 19. децембра обустава саобраћаја због извођења радова на санацији клизишта.

Алтернативни путни правац од Мионице преко Диваца, Ваљева и Рајковића до Осеченице (Богдановића брда).

У улици Царице Јелене у Батајници, до 31. октобра радови на редовном одржавању путног прелаза, на државном путу II Б реда број 319.

У току извођења радова саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила.

Састав Река - Стрезимировце (држ.путу II Б реда број 439) од 23.10. до 31. октобра од 7 до 17 часова изводе се радови уз наизменично пропуштање возила.

На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

Према информацијама Управе граничне полиције, у 13.45 часова на граничном прелазу Батровци, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута.

На осталим граничним прелазима нема задржавања.

EUR/RSD 117.5822
Најновије вести