Смена сунца и облака

НОВИ САД: Умерено облачно са сунчаним интервалима. Ветар ујутру слаб умерен југоисточни, а поподне врло слаб. Притисак изнад нормале. Минимална температура 3, а максимална 11 степени.
oblacno
Фото: Tanjug (M. Jakob, ilustracija)

ВОЈВОДИНА: Мало до умерено облачно са сунчаним периодима. Ветар ујутру умерен југоисточни у кошавском подручју, а поподне слаб. Притисак изнад нормале. Минимална температура 1, а максимална 12 степени.

СРБИЈА: Променљиво облачно с више сунчаних периода на северу. Облачније ће бити у Тимочкој Крајини и поподне у централним пределима. Крајем дана на југозападу може бити мало кише. Ветар ујутру умерен југоисточни у кошавском подручју, а поподне свугде слаб ветар. Притисак изнад нормале. Минимална температура 0, а максимална 12 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У четвртак облачно и незнатно свежије са спорадичном појавом слабе кише, пре свега на западу. У петак још једно пролазно наоблачење долази са северозапада уз ређу појаву краткотрајне кише поподне. За викенд суво и мало топлије, посебно у недељу.

        БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Биометеоролошка ситуација може неповољно утицати на срчане болеснике, а у кошавском подручју посебан опрез се саветује нервно лабилним особама. Могући су реуматски болови и главобоља. Неопходан је повећан опрез у саобраћају.

EUR/RSD 117.5821
Најновије вести