Смењивање сунца и кише

НОВИ САД: Нестабилно уз смену сунчаних и облачних периода са краткотрајним локалним пљусковима и грмљавином. Ветар слаб до умерен источни, а поподне ветар у зони пљускова на кратко појачан и у скретању на југозападни. Притисак испод нормале. Температура од 21 до 30 степени.
sunce oblaci
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Нестабилно уз смену сунчаних и облачних периода са краткотрајним локалним пљусковима и грмљавином. Поподне су могуће и локалне непогоде са градом. Ветар слаб до умерен југоисточни, источни и североисточни. Притисак испод нормале. Температура од 19 до 32 степена.

СРБИЈА: Нестабилно уз смену сунчаних и облачних периода. Могуће локалне непогоде са градом. На северу и западу Србије још мало нижа и пријатнија температура. Ветар слаб до умерен југоисточни, источни и североисточни или променљив. Притисак испод нормале. Температура од 17 до 37 степени.

Време наредних дана: За викенд променљиво облачно са сунчаним интервалима и нестабилно са краткотрајном кишом и грмљавином. Почетком идуће седмице се наставља нестабилно време са сменом сунца и кише. Могуће су и локалне непогоде праћене градом.

Биометеоролошка прогноза за Србију: Очекује се побољшање биометеоролошких прилика које ће погодовати хронично оболелим и осетљивим особама. Могуће су извесне тегобе код астматичара и срчаних болесника, па им се препоручује смањена физичка активност. Несаница се може јавити као метеоропатска реакција.

EUR/RSD 117.5653
Најновије вести