Стефановић уручио 128 решења о запослењу породицама припадника МУП

БЕОГРАД: Министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић уручио је данас 128 решења о запослењу члановима породица рањених и погинулих припадника МУП-а, и нагласио да се тим симболичним гестом држава одужује и захваљује онима који су дали живот за своју земљу, као и њиховим породицама.
Nebojša Stefanović Foto Tanjug/ video
Фото: Foto Tanjug/ video

Стефановић је нагласио да Србија мора да поштује оне који су дали највредније земљи - своје животе, и да не дозволи да њихова жртва буде заборављена и да мора да брине о њиговим породицама.

"Данас ми је пуно срце. Ово је један од најзначајнијих догађаја за мене као министра. Драге, будуће колеге, верујте да у МУП- у не постоји нико ко не саосећа с вашом патњом и ко не жели да вас што пре види у нашим редовима", истакао је Стефановић.

Министар је пожелео добродошлицу новозапосленима у МУП и поручио им да ће они бити стуб одбране и безбедности Србије коју ће, како је рекао, бранити својим знањем и марљивим радом и залагањем."Хвала вам што сте се определили за ову професију, а ми ћемо се потрудити да у нашем колективу осећате топлину", казао је Стефановић.

У име свих који су данас ступили у радни однос министру Стефановићу захвалила је Ивана Шошкић, која је нагласила да за све њиих то што су добили посао у МУП-у има посебно значење."У име свих, хвала Вам што не заборављате наше очеве и што сте нам пружили прилику да радимо у овом Министарству", рекла је Шошкићева.

EUR/RSD 117.4890
Најновије вести