Сунчано и топлије

НОВИ САД: Сунчани периоди и топлије уз дневни развој облака. Ветар умерен северозападни. Притисак око нормале. Минимална температура 9, а максимална 20 степени.
cvetanje prolece
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Дужи сунчани периоди и топлије уз дневни развој облака. Само ће ујутру бити кише на југоистоку Баната. Ветар умерен северозападни. Притисак око нормале. Минимална температура 7, а максимална 21 степен.

СРБИЈА: Кишни облаци одлазе на исток уз топлије време и сунчане периоде. Киша је могућа само ујутру на истоку и југоистоку Србије. Ветар слаб до умерен северозападни, у Тимочкој Крајини појачан. Притисак око нормале. Минимална температура 6, а максимална 22 степена.

НАРЕДНИХ ДАНА: У суботу дужи сунчани периоди и још топлије. Крајем дана су могући краткотрајни локални пљускови, пре свега на северу. У недељу променљиво и релативно топло са кишом и пљусковима.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Повољна биометеоролошк ситуација за већину хроничних болесника и осетљивих особа. Известан опрез се саветује особама са срчаним тегобама. Препоручује се одевање у складу с временским приликама. Повећан опрез се препоручује учесницима у саобраћају.

 

 

EUR/RSD 117.5516
Најновије вести