Више радова на путевима А реда у Србији

БЕОГРАД: Од четвртка, 23. септембра до 28. септембра изводиће се радови на кошењу у разделном појасу, на делу државног пута I А реда број 1, петља Бешка - петља Нови Бановци у смеру Нови Сад- Београд, yбог чега ће yа саобраћај бити затворена претицајна саобраћајна трака, а саобраћај ће одвијати возном саобраћајном траком.
radovi na putu
Фото: Youtube Printscreen

Такође до 31. децембра на државном путу II А реда број 194, на деоници Кокин Брод- Прибојска Бања, од 7 до 16 часова, изводиће се радови на рехабилитацији коловоза, а yа то време саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила, уз семафорску сигнализацију.

На пружном прелазу у Сврљигу на путу Ниш - Зајечар у четвртак ће се вршити радови током којих ће путнички саобраћај бити преусмерен из правца Ниша, лево локавним путем преко села Грбавче и Лалинац до Сврљига.

У току су и радови на редовном одржавању на државном путу I А реда број 3, деоница петља Пећинци - петља Рума у смеру Београд-Шид, који ће трајати до 27. септембра, а због којих ће за саобраћај бити затворене возна и зауставна саобраћајна трака, а саобраћај ће се одвијати претицајном саобраћајном траком.

на државном путу I А реда бр.1 до 13. октобра трајаће радови на поправци коловоза аутопута између петље Ниш-југ и петље Трупале, а због тога ће се саобраћај ка Београду одвијати успорено због затварања претицајне траке у дужини од 2,5 км.

EUR/RSD 117.3460
Најновије вести