Врло топло, максимално 32 степена

НОВИ САД: Сунчано и врло топло. Ветар слаб северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 17, а максимална 32 степена.
leto vrucina suncano pixabay
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Сунчано и врло топло. Ветар слаб северозападни и северни или променљив. Притисак изнад нормале. Минимална температура 14, а максимална 32 степена.

СРБИЈА: Топло и променљиво облачно са слабом кишом или пљусковима с грмљавином у јужним, централним, источним и југоисточним крајевима током дана, а на северу, западу и југозападу земље сунчано, суво и врло топло. Ветар слаб северозападни и северни или променљив. Притисак изнад нормале. Минимална температура 12, а максимална 33 степена.

НАРЕДНИХ ДАНА:. У недељу сунчано и врло топло у већини предела. У понедељак врло топло уз развој пролазне облачности која ће током дана захватити већину предела, осим север земље. Почетком наредне седмице велике врућине.

БИ­О­МЕ­ТЕ­О­РО­ЛО­ШКА ПРОГ­НО­ЗА: Оче­ки­ва­на би­о­ме­те­о­ро­ло­шка си­ту­а­ци­ја не­по­вољ­но ће ути­ца­ти на ве­ћи­ну хро­нич­но обо­ле­ле­лих. Опрез се са­ве­ту­је аст­ма­ти­ча­ри­ма, ре­у­ма­ти­ча­ри­ма и ср­ча­ним бо­ле­сни­ци­ма. Код осе­тљи­вих осо­ба су мо­гу­ћи бо­ло­ви у ми­ши­ћи­ма и раз­дра­жљи­вост као ме­те­о­ро­пат­ске ре­ак­ци­је.

 

EUR/RSD 117.5784
Најновије вести