Вулин: Жандармерија спремна да одговори сваком задатку

ГОЧ: Министар унутрашњих послова Александар Вулин присуствовао је данас на Гочу 4. екипном такмичењу "Жандармеријски вишебој 2021".
vulin1
Фото: Танјуг/видео

Обраћајући се припадницима Жандармерије који су током седам радних тачака показали висок ниво обучености и спремности, министар Вулин је истакао да је Жандармерија једна од најелитнијих јединица Министарства унутрашњих послова спремна да одговори сваком задатку и изазову, баш као што је спремна и да у сваком тренутку заштити државу и њене грађане.

„Током надметања показали сте висок ниво способности, спремности и обучености, али сте исто тако показали и висок ниво професионализма и патриотизма који су гаранција да ће сваки изазов бити савладан, а животи и имовина грађана бити сачувани. Од вас у наредном периоду очекујем још већу посвећеност и одговорност", поручио је министар Вулин обраћајући се припадницима Жандармерије на Гочу.

„И данас сте показали да сте способни и спремни да извршите свако наређење државног руководства и председника Републике Србије Александра Вучића. Председник Александар Вучић цени труд и рад сваког од вас, пружајући огромну подршку, а она се огледа и кроз обезбеђивање бољих услова за рад, кроз бројна улагања у опрему и оруђе, али и константно повећање плата. На вама је да непрестано вежбате, да учите, радите, усвајате нова знања и вештине, јер само на тај начин можете успешно да савладате све препреке и одговорите свим безбедносним изазовима који су пред нама", истакао је министар полиције Александар Вулин.

У вишебоју на Гочу је учествовало девет екипа из сваког одреда Жандармерије, као и екипа Ронилачке јединице Жандармерије.

EUR/RSD 117.2028
Најновије вести