Због радова на појединим путевима измењен режим саобраћаја

БЕОГРАД: Због извођења радова на појединим путним правцима у Србији измењен је режим саобраћаја, саопштило је данас јавно предузеће "Путеви Србије".
saobracaj
Фото: Tanjug/D.Aničić, ilustracija

На ауто-путу Е-763, Уб - Обреновац, (километар пре искључења за Обреновац), радови на постављању звучно изолационих зидова, од седам до 16 сати, трајаће до 13. августа, а за саобраћај су током целог дана, 24 сата, затворене возна и зауставна трака јер ће остајати постављена саобраћајна сигнализација и након 16 сати.

На путу Београд-Панчево до 24. августа изводиће се радови на санацији оштећене мостовске ограде на Панчевачком мосту у смеру ка Београду, наводи се у саопштењу и додаје да је у зони радова за саобраћај заузета десна и да ће се саобраћај одвијати левом саобраћајном траком.

Ти радови се, додаје се у саопштењу, радним данима и суботом изводе од 22 до 6 сати ујутру, а недељом од седам до 17 сати.

На ауто-путу Е-75, петља "Алексиначки рудници" -петља "Алексинац", радови на поправци коловозне конструкције трајаће до 4. септембра, у зони радова за саобраћај је затворена возна и претицајна саобраћајна трака из смера Београда према Нишу, а саобраћај се одвија зауставном саобраћајном траком.

На путу Брза Паланка - Неготин, до 15. августа трајаће радови на поправци мостова, у оба смера, пише у саопштењу и додаје да се током извођења радова саобраћај у зони мостова одвија наизменичним пропуштањем возила и биће регулисан семафорском сигнализацијом.

На путу Врдник - Ириг до 30. октобра изводе се радови на санацији коловозне конструкције, а у току извођења радова повремено долази до наизменичног пропуштања возила.

У саопштењу пише и да на наплатним станицама на аутопутевима у Србији нема задржавања возила.

Према информацијама Управе граничне полиције у 17.20 сати, на граничном прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 90 минута, а на граничном прелазу Келебија на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута.

На осталим граничним прелазима нема задржавања.

"Путеви Србије" саветују све учеснике у саобраћају да, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

EUR/RSD 117.5959
Најновије вести