Моби Банка представља штедњу по виђењу уз укупну каматну стопу од 4.01%

Моби Банка представила је свој нови штедни производ, динарску неорочену (ависта) штедњу, креирану у складу са потребама и жељама корисника, уз укупну каматну стопу од 4,01%.
2
Фото: Промо

Главне предности ове понуде су флексибилност, једноставност процеса отварања и могућност отварања и именовања више штедних рачуна. Корисници могу да штеде без лимита јер не постоји минимални, ни максимални износ који је могуће депоновати. Још једна погодност је обрачун и припис камате који се врши на крају сваког месеца или у тренутку прекида штедње.

,,Ми већ увелико радимо на новим производима, идејама и иницијативама и полако градимо пут ка новој Моби Банци. Захвални смо свим нашим корисницима на указаном поверењу на том путу. Створили смо, ослушкујући њихове потребе, производ који подразумева атрактивну каматну стопу на годишњем нивоу и увек доступна средства без ограничења, уз отварање штедног рачуна потпуно онлајн у само неколико кликова“, изјавио је Александар Смиљковић, Извршни директор за производе Моби Банке.

Сви корисници Моби Банке могу да започну своју динарску и девизну штедњу одмах, за свега неколико минута без одласка у банку и додатних трошкова. За све оне који нису корисници ово је прави тренутак да отворе платни рачун и започну штедњу која се увећава из месеца у месец.

Детаљи понуде се налазе на сајту Моби Банке, а уколико Вам је потребна помоћ приликом започињања штедње, можете позвати Контакт центар Моби Банке на 063/9005 или искористити опцију за чет са оператером у оквиру wеб апликације.

(Промо)

EUR/RSD 117.0614
Најновије вести