Врњачка Бања: Свечано отварање реновиране ,,Фонтане”

ВРЊАЧКА БАЊА: У Врњачкој Бањи ће спектакуларном гала прославом бити обележен не само улазак у Нову Годину, већ и нови почетак у дугој историји хотела ,,Фонтана”, чије је реновирање напокон завршено. 
е
Фото: Tanjug

Хотел ,,Фонтана", у срцу Врњачке Бање, на само неколико корака од бањске променаде и парка, сада је спој традиционалног и модерног, луксузног и приступачног.

"Гостима хотела на располагању је 175 соба, 34 апартмана, 4 велнес апартмана, огроман велнес и спа центар, који се простиру на чак 270 квадрата. Ту су велики и мали базен, хидромасажна када, масаже и козметички третмани", каже Соња Кружевић, руководилац сектора за маркетинг компаније ,,Енерготехника - Јужна Бачка", која је власник Фонтане. 

Кружевић је веома задовољна интересовањем посетилаца "од старта" новог живота познатог хотела:

"Наше госте у новогодишњој ноћи забављаће Миа Борисављевић и Бојан Грујић, а за репризу ,''Миленијум бенд''. Делује нам да су грађани Србије желели да проведу и мало више времена овде, па су се најбоље продавали пакети од три ноћи и четири дана укључујући и сам дочек и репризу Нове Године“, рекла је Кружевић. 

Она објашњава да Врњачка Бања, према неким подацима, има бољу посету током године, чак и од Златибора и Копаоника, а свакако спада у једну од најомиљенијих туристичких дестинација у Србији. 

,,На овај начин отворили смо врата и спортистима. Ми смо спонзори одбојкашког клуба ,,Војводина", који су у Врњачкој бањи имали припремни период, као и стонотенисера са инвалидитетом из новосадског клуба ,,Спин", због којих су у хотелу направљени посебни апартмани, као и рампе и прилази", истакла је Кружевић.

Компанија ,,Енерготехника - Јужна Бачка" бави се, првенствено електроенергетиком, термоенергетиком, рударством и обновљивим изворима енергије, али је власник, Драгољуб Збиљић, одлучио, у априлу 2017, да уђу и у хотелијерство.

"Од тада смо и власници хотела '',Фонтана'', који се продавао из стечаја“, појаснила је Кружевић.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести