ЕПС ЧИНИ ШТА МОЖЕ ДА СВИ НА ВРЕМЕ РЕГУЛИШУ ОБАВЕЗЕ Ово је рок до када можете платити децембарске РАЧУНЕ ЗА СТРУЈУ

Због проблема са увидом у рачуне електронским путем, Електропривреда Србије је предузела кораке како би омогућила свим купцима да добију рачуне на време.
racun struja/Dnevnik/jutjub
Фото: Дневник/јутјуб

Из Електропривреде Србије су истакли да ће омогућити свим купцима да на време приме своје рачуне за електричну енергију, чиме се осигурава да сви имају прилику да измире своје финансијске обавезе пре истека рока за плаћање.

Електропривреда Србије је започела процес доставе рачуна за електричну енергију за децембар 2023. године, са роком плаћања до 29. јануара 2024. године. Овај процес је покренут како би се омогућило свим купцима да благовремено добију своје рачуне и измире своје обавезе у предвиђеном року.

Проблеми са увидом у рачуне

Због проблема са увидом у рачуне електронским путем, Електропривреда Србије је предузела кораке како би омогућила свим купцима да добију рачуне на време. Ово је посебно значајно због недавног хакерског напада који је задесио ЕПС-ов ИТ систем, услед чега је систем био ван функције. Иако се систем постепено враћа у функцију, грађани који су навикли да плаћају рачуне електронски, тренутно нису у могућности да приступе информацијама о својој потрошњи, те ће сви добити папирне рачуне.

Фото: Youtube Printscreen

Из Електропривреде Србије су истакли да ће омогућити свим купцима да на време приме своје рачуне за електричну енергију, чиме се осигурава да сви имају прилику да измире своје финансијске обавезе пре истека рока за плаћање. Ова реакција наглашава посвећеност ЕПС-а у одржавању стабилности и пружању подршке својим потрошачима чак и у ванредним околностима.

Ова ситуација такође указује на значај сигурности и заштите ИТ система, посебно у сектору који је од виталног значаја за свакодневно функционисање друштва. ЕПС предузима мере како би осигурао да се овакви инциденти не понове и да се очува интегритет система за испоруку електричне енергије.

Узимајући у обзир све наведено, важно је да грађани прате информације од ЕПС-а како би били у току са даљим развојем ситуације и на време измирили своје финансијске обавезе.

(24седам)

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести