Ђурђево: Изгубио контролу над возилом и улетео у кућу

У ноћи између петка и суботе, 24. и 25. септембра, око 2.45 у Ђурђеву се догодила саобраћајна незгода, када је младић из Жабља изгубио контролу над аутомобилом и тада улетео у спаваћу собу куће седамдесеттрогодишње Лепосаве Дургутовић, у Видовданској 12.
djurdjevo2
Фото: Dnevnik.rs

Жена је случајно заспала у дневном боравку, гледајући телевизију и тако срећом избегла, како каже, смртни исход. Целог дана након тог догађаја била је изузетно потресена и пила лекове за смирење, јер је сигурна да не би остала жива да је заспала у свом кревету.

"Чуо се јак звук, ауто је најпре пробио дебели бетонски бедем, па је тек онда улетео у собу кроз прозор. Ударац је био јак, кревет је одлетео, цигле су биле свуда, срећа је да смо сви добро", изјавила је видно потресена Лепосава.

Фото: Dnevnik.rs

Два повређена младића довезена су у Дом здравља Жабаљ око четири сата, уз пратњу полиције. Задобили су лаке телесне повреде, а једно од њих упућено је на Ургентни центар Клиничког центра Војводине.

Фото: Dnevnik.rs

Како незванично сазнајемо, возач је у крви имао око 1.5 промила алкохола, процењује се да је возио око 150 километара на час и није могао да контролише аутомобил у улици од деведесет степени. 

М. Р.

Фото: Dnevnik.rs
EUR/RSD 117.3108
Најновије вести