Два тела пронађена у кући у Кикинди

Кикинђанина (62) јутрос рано ујутро, у његовој кући, убио је његов супарник из Руског Села и онда се обесио у поткровљу исте куће.
hitna
Фото: Tanjug (Jaroslav Pap)

Како преноси портал Srbijadanas.rs убиство и самоубиство догодили су се у приградском насељу Железнички нови ред, у кући у којој је човек сам живео. Тела двојице мушкараца пронађена су неколико сати касније. Човек није дошао на јутарњу кафу код комшија са којима се дружио, није одговарао на телефонске позиве. А онда је комшиница приметила крв на улазним вратима и то рекла мужу.

- Дружили смо се, заједно пили кафу. Јуче ујутро је требало да дође код нас. Пошто га није било муж га је позвао телефоном, али се није јављао. Слала сам му и СМС поруке, није одговарао. Мени враг није дао мира, па сам дошла до капије и видела крв на вратима. Када је муж пришао ближе видела се крв. Позвали смо комшиницу која ради у полицији, јер ми од страха нисмо могли ни да се сетимо броја. Она је обавестила полицију, брзо су дошли. У кући су најпре нашли једног човека мртвог, а у поткровљу другог - испричала је узнемирена комшиница, чија је кућа тачно наспрам оне у којој се злочин догодио а пренео Srbijadanas.rs.

Човека је убио његов супарник, муж жене са којом је био у вези. И у ноћи између понедељка и уторка та жена је била у кући и он ју је, по причању комшија, одвезао на посао, у пекару у Руском Селу, где је радила.

- Њен муж га је сачекао испред куће, када се он вратио. Изгледа да га је најпре ударио чекићем и тело увукао у кућу, а тамо га додатно убо ножем. Можда има и више убода. Онда је убица отишао у поткровље и тамо се обесио - каже други комшија.

Убица који је и себи пресудио, како причају комшије, у Железнички нови ред дошао је аутомобилом, који је оставио на средини улице. До куће је дошао пешке и ту га сачекао, а онда га свирепо убио. Злочин се догодио рано ујутро, а комшије су тек после осам сати приметиле да њега нема.

- Рано ујутро, око пет сати, чуо сам као неки ударац, као да је нешто пало. Али сам помислио да неко од комшија нешто ради, да неко пролази – рекао је комшија за Srbijadanas.rs.

Увиђај на лицу места обавили су припадници кикиндске полиције и Вишег јавног тужилаштва у Зрењанину.

Увиђај је трајао до касно поподне, када су тела изнета из куће. Тужилаштво је наредило обдукцију тела двојице мушкараца због чега ће бити послата у Центар за судску медицину у Нови Сад.

EUR/RSD 117.2781
Најновије вести