ФАНТОМКА НА ГЛАВИ, ПАЛИЦА И БИБЕР СПРЕЈ У РУЦИ Поднета кривична пријава против малолетника који је направио хаос у подгоричкој школи

ПОДГОРИЦА: Против малолетног дечака старог 14 година полицијски службеници Одељења безбедности Подгорица по налогу тужиоца у Основном државном тужилаштву, поднели су кривичну пријаву због сумње да је у Основној школи Бранко Божовић изазвао инцидент, када је у учионицу ушао са фантомком на глави и бебибер спрејом прскао у затвореном простору у ком су били ђаци.
а
Фото: Рина

Након чега је дугог малолетног ученика ударио палицом по леђима.

- Након овог инцидента два ученика су се јавила на указивање лекарске помоћи, потврђено је за РИНУ у здравственој установи.

У службеним просторијама Одељења безбедности Подгорица узете су изјаве од наставнице чији је час био у току у тренутку догађаја, као и од других ученика који су били присутни.

- Са свим је упознат тужилац у Основном државном тужилаштву у Подгорици који је наложио прикупљање додатних обавештења, а након увида у списе предмета наложио да се против горе поменутог малолетника старог 14 година поднесе кривична пријава због сумње да је извршио кривично дјело насилничко понашање, наводи се у саопштењу полиције.

Рина

EUR/RSD 117.1277
Најновије вести