Медији: Полиција привела певача Радановића

БЕОГРАД: Комунална милиција је уз помоћ полиције привела вечерас певача Слободана Радановића, који је наступао у кафани на Старом сајмишту у Београду, пренели су београдски медији.
y
Фото: Tanjug/MUP

Припадници закона су ушли у кафану у тренутку када се Радановић налазио на бини.

У том тренутку, око 18 часова, у објекту је било око 500 људи, а припадници закона су казнили одговорне за кршење мера владе у спречавању ширења корона вируса, изјавио је помоћник начелника Комуналне милиције Ранко Шекуларац.

То је друго окупљање данас у Београду на коме су прекршене мере владе, а због кога је интервенисала Комунална милиција.

Шекуларац је за Танјуг рекао да је у Градској кафани била организована музика уживо.

Уз асистенцију бригаде и интервентне јединице, Комунална милиција је испразнила локал и правно лице санкционисала са 300.000 динара, а одговорно лице са 50.000 динара, рекао је Шекуларац.

Навео је да су у току консултације с надлежним тужилаштвом у вези са преиспитивањем кривичне одговорности за правно и одговорно лице тог локала, због непоштовања мера владе, за шта је, каже, запрећена новчана казна или казна затвора до три године, у зависности од квалификације дела.

Очекује се став тужилаштва у смислу одређивања притвора и задржавања одговорних лица за кршење мера владе, рекао је Шекуларац.

Раније данас Комунална милиција је у клубу у Булевару војводе Бојовића прекинула техно журку на којој је било присутно 150 особа.

EUR/RSD 117.1277
Најновије вести