НОВИ ЗЛОЧИН ИЗ ЉУБОМОРЕ У БиХ Беживотна тела супружника након пуцњаве нађена у пекари

ЗАВИДОВИЋИ: Увиђајем је утврђено да је 45-годишњи мушкарац убио 33-годишњу жену и потом починио самоубиство.
policija
Фото: pixabay.com

Полиција у Босни и Херцеговини обавила је увиђај након убиства жене и самоубиства мушкарца почиоца. Док се спроводи истрага локални медији нагађају да је реч о новом злочину из љубоморе. 

Полиција је ноћу између нед‌еље и понед‌ељка након дојаве о пуцњави у једној пекари у месту Завидовићи у средишњој Босни пронашла два беживотна тела. 

Увиђајем је утврђено да је 45-годишњи мушкарац убио 33-годишњу жену и потом починио самоубиство. “Мотиви овог злочина још се истражују”, казао је гласноговорник полиције Зеничко-добојске жупаније Елведин Фишек. Нема потврде да су мушкарац и његова жртва били у сродству, а истрага треба да утврди да ли су били у некој вези. 

Неименовани извори за медије тврде да је мотив ипак била љубомора. 

На учестало породично насиље над женама у БиХ подсетио је брутални случај убиства Низаме Хећимовић из Градачца коју је након злостављања убио њен бивши партнер Нермин Сулејмановић те је након злочина, такође, починио самоубиство. Сулејмановићеви посмртни остаци ни до данас нису покопани јер је породица одбила да преузме његово тело које је још у мртвачници. 

(Нови лист)

EUR/RSD 117.1933
Најновије вести