Општа болница у Суботици: Повређени мигранти у стабилном стању

БЕОГРАД: Сви повређени мигранти у оружаном сукобу који се догодио у насељу Макова седмица на периферији Суботице, укључујући и девојчицу (16) тренутно се налазе у стабилном стању, речено је Танјугу у Општој болници у том граду.
bolnica, tanjug
Фото: Tanjug/F.Krainčanić, ilustracija

У јутрошњем сукобу миграната један је подлегао повредама, а шесторо је смештено у суботичку болницу.

Полиција је блокирала прилазе шуми где је дошло до сукоба миграната, на лице места су изашле јаке снаге Жандармерије, а дошли су и министар унутрашњих послова Александар Вулин и градоначелник Суботице Стеван Бакић.

Раније данас градоначелник Суботице Стеван Бакић је навео да је девојчица (16) у тешком стању, те да јој је урађен хируршки захват.

Бакић је рекао да локално становништво овом приликом није било угрожено и да није забринут за безбедност Суботичана.

Бакић је истакао да ће се безбедност грађана Суботице, после овог сукоба подићи на виши ниво.

Полиција интензивно ради на сукобу две групе миграната

Припадници Министарства унутрашњих послова интензивно раде на утврђивању свих околности и идентификацији актера сукоба две групе миграната, који се рано јутрос догодио у шумском појасу у близини мађарске границе код Суботице.

У складу са тим у Полицијску управу у Суботици доведено је више миграната са којима ће бити обављени разговори како би се утврдиле све околности овог инцидента.

Припадници Полицијске управе у Суботици и Жандармерије су и даље на терену, саопштено је из МУП-а.

Ђока
02.07.2022 • 22:49
Ko će to, prikani, da plati? Za naše bolesne od raka lekova nema, a za majmune kriminalce i ilegalne majmune ima? Opet Srbi?
EUR/RSD 117.3078
Најновије вести