У незгоди на путу Нови Пазар-Рашка погинуле три особе

БЕОГРАД/РАШКА: У саобраћајној незгоди која се догодила данас на магистралном путу Нови Пазар-Рашка погинуле су три особе, потврђено је Танјугу у МУП-у.
Saobraćajna nezgoda kod Novog Pazara Foto: Tanjug
Фото: Tanjug

Како кажу, до несреће је дошло када је аутомобил новопазарских регистрација ударио у аутобус и затим слетео са пута. Три жртве, два мушкарца и жена налазили су се у аутомобилу, док је троје путника из аутобуса лакше повређено.До несреће је дошло јутрос око осам сати, а увиђај је у току.

Начелница Хитне службе у Новом Пазару Мисала Аличковић рекла је за Танјуг да је њена служба у 8.05 примила позив да се десила саобраћајна несрећа и да су на лицу места затекли стравичан призор - "смрскани аутомобил, са три особе унутра, које нису давале знакове живота и на лицу места су остали мртви".

"Ватогасна екипа је успела да ослободи тела, међутим, нажалост, ништа није могло да се учини", рекла је Алечковић и додала да је у аутобусу било три повређене особе, које су се јавиле у амбуланту Хитне службе са лакшим повредама. 

Портпарол Здравственог центра у Новом Пазару Суада Гицић Скендери рекла је за Тањуг да ће обдукција настрадалих бити обављена у току дана, као и да су страдали мушкарци имали по 32 године, а девојка је имала 27 година.

Такође, према њеним речима, двема повређеним путницама аутобуса констатоване су контузионе повреде лица и оне су пуштене кући, а у току је дијагностика треће повређене особе која се јавила хирургу, а ради се о контузионим повредама грудног коша. којим ће у одрађеној мери моћи да утиче на бољу почетну позицију у зачетку будућих иновационих бизниса.

sima
26.02.2018 • 20:45
рургу, а ради се о контузионим повредама грудног коша. којим ће у одрађеној мери моћи да утиче на бољу почетну п
EUR/RSD 117.5811
Најновије вести