Ухапшен насилник, жена пуштена и добиће кривичну пријаву (видео)

БЕОГРАД: Мушкарцу који је брутално претукао жену у Улици Др Ивана Рибара, крај Лидла, на Новом Београду одређено је задржавање до 48 сати, по налогу Трећег основног јавног тужилаштва у Београду.
Instagram "Moj Beograd"
Фото: Instagram "Moj Beograd"

Он ће сутра бити саслушан у тужилаштву због кривичног дела насилничко понашање, прецизирала је портпаролка тужилаштва Маја Делић.

Жена је пуштена и биће процесуирана у редовном поступку због кривичног дела Ометање службеног лица у вршењу службене дужности из Закона о јавном реду и миру.

Медији су известили да је мушкарац у недељу увече брутално претукао жену, да јој је разбио мобилни телефон о главу, ударао је рукама, али и ногама.
 

Након тога полиција их је обоје привела на трежњење јер су били пијани.

Потом је жена у полицији правила проблеме па ће против ње бити поднета кривична пријава због ометања службненог лица у вршењу службене дужности.

Снимак инцидента свађе и туче међу паром објављен је на друштвеним мрежама.

Признао насиље над женом, осуђен на условну казну затвора

БЕОГРАД: Мушкарац С.В. (29) који је пре две вечери брутално претукао жену у Улици Др Ивана Рибара, крај Лидла, на Новом Београду, признао је данас кривицу за насилничко понашање и закључио споразум са Трећим основним јавним тужилаштвом у Београду.

На основу споразума, суд му је данас изрекао условну казну затвора од годину дана, са роком провере од три године, прецизирала је портпаролка тужилаштва Маја Делић.

Жена ће бити процесуирана у редовном поступку због кривичног дела - ометање службеног лица у вршењу службене дужности из Закона о јавном реду и миру.

С.В. је брутално претукао жену, разбио јој је, према наводима медија, мобилни о главу, ударао је рукама, али и ногама.

Након тога полиција их је обоје привела на трежњење јер су били пијани, а жена је у полицији правила проблеме, па ће против ње бити поднета кривична пријава због ометања службненог лица у вршењу службене дужности.

Снимак свађе и туче међу паром објављен је на друштвеним мрежама.

 

EUR/RSD 117.5784
Најновије вести