Ухапшени Албанци осумњичени да су ранили Србе у Бабином Мосту

БЕОГРАД:  Двојица Албанаца осумњичена да су синоћ у Бабином Мосту код Обилића тешко ранили Немању Митровића (19) и његовог оца Сашу, ухапшени су, сазнаје Тан‌југ.
lisice, freeimages
Фото: Freeimages

Један од ухапшених је из породице Шабани.

Како је раније саопштила Канцеларија за КиМ, младић Немања Митровић (19) из Бабиног Моста избоден је касно синоћ у раме и у пределу врата од стране локалне албанске породице која их већ дуже време малтретира.

Са Немањом је по рукама и стомаку исечен и његов отац Саша који је покушао да одбрани сина, наведено је у саопштењу.

Отац и син су превезени у КБЦ Приштина, а током ноћи транспортовани су у КБЦ Косовска Митровица, где је Немањи урађена комплетна дијагностика и он је смештен на одељење хирургије.

Њихово стање је, према речима директора КБЦ Косовска Митровица Златан Елека тренутно стабилно и они се налазе на одељењу хирургије, а под 24-часовним надзором дежурних хируршких екипа.

Директор Канцеларије за КИМ Петар Петковић саопштио је да је чињеница да је Немања Митровић убоден у пределу врата, јасно указује да је реч о покушају убиства, као и да ће Канцеларија пружити правну помоћ породици како би локални Албанац из породице Шабани одговарао за своја злодела.

EUR/RSD 117.0621
Најновије вести