Усмрћен тупим предметом, нађен пре десет дана

Новосадска полиција је данас потврдила „Дневнику” да је утврђено да је мушкарац који је 12. јуна затечен мртав у свом стану у Улици Васе Стајића 19 – убијен. Обдукцијом је утврђено да је смрт, која се у првом тренутку водила као сумњива, наступила насилно, а Тужилаштво је оквалификовало дело као тешко убиство.
ubistvo ns2.JPG
Фото: Dnevnik.rs

Оперативци интензивно раде на расветљавању Тог догађаја, кажу у Полицијској управи.

Како наш лист незванично сазнаје, убијен је Владимир Шумановац (63), који је становао сам. Наводно, након што су комшије пријавиле несносан смрад, управник зграде је позвао полицију која је затекла леш у одмаклој фази распадања у испретураном стану.

По свему судећи, смрт је наступила ударцима тупим предметом, сазнајемо незванично.

Како смо сазанали у згради покојника, он је имао некаква скромна  примања, није био дружељубив и нерадо се одазивао на звона и телефонске позиве. Наводно, у једном периоду свог живота имао је проблема с наркотицима.

Фото: Dnevnik.rs

На вратима стана девет на трећем спрату на поменутој адреси у центру Новог Сада, с плочицом на којој је име покојниковог оца, остала је трака полиције с поруком да је забрањен улаз.

Фото: Dnevnik.rs

У Улици Васе Стајића 19 мук. Комшије веле да нису знале ништа о овом догађају или нису желеле да га новинарима  коментаришу.

Жртва злочина сахрањена је 19. јуна.

Текст и фото: М. Вујачић

EUR/RSD 117.5101
Најновије вести