Џонсон и Стетем у „Пакленим улицама“- увек исти број удараца

ХОЛИВУД: Двојица холивудских глумаца - Двејн Џонсон и Џејсон Стетем - који су били партнери у осам наставака серијала " Паклене улице" а сада им се нови наставак "Паклене улице: Хобс и Шоу" приказује у биоскопским салама широм света имају уговоре према којима у свакој борби имају право на исти број удараца.
d
Фото: EPA-EFE/NINA PROMMER

Ово је открио холивудски дневник " Варајети".

Џонсон и Стетем приликом су склапања уговора за серијал "Паклене улице" захтевали да никада у тучама не сме да се догоди да један од њих буде победник него да се завршавају нерешено, а такође, и да у тучама имају исти број удараца.

Овај серијал има велики број верних гледалаца и сада је најновији наставак, који се приказује и и у Србији, права прилика за гледаоце да провере писање "Верајетија".

Како пише "Верајети" то је прилика и да се упореде и други детаљи који морају да буду идентични као на пример - ако један једе хамбургер онда то мора и други јер би, ако наручи, например, киш деловало као да је слабић.

Оба глумца имају своје људе који се старају да се уговор поштује. Сваки глумац има свог продуцента, уредника и координатора борби који се старају да све тече како је уговорено. 

Изгледа да публици није важно који од њих двојице добија више батина, већ просто воле да их гледају, јер је Џонсон прошле године зарадио највисе новца међу холивудским глумцима, а и сада су му најновије "Паклене улице" на првом месту по заради од продаје карата (180 милиона долара).

 

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести