ЕВО КО МЕЊА МИЛОША БИКОВИЋА У ХБО СЕРИЈИ Умести срског глумца, улеће колега из комшилука

ЛОС АНЂЕЛЕС: Не смирују се стасти на светској глумачкој и политичој сцени од када је објављена вест да српски глумац Милош Биковић неће играти у серији ХБО "The White Lotus".
milos bikovic dnevnik vanja fifa
Фото: Dnevnik Vanja Fifa

Након овога, продуцент је одабрао новог глумца.

Реч је о бугарском глумци Јулијану Костову који ће се придружити екипи ХБО серије "The White Lotus" уместо српског глумца Милоша Биковића, јавља часопис Холивуд (Hollywood) репортер.

Костов ће играти у трећој сезони серије, чији почетак снимања је предвиђен овог месеца на Тајланду, а претходно је био у првој сезони Нетфликсове серије "Shadow and Bone", навео је Холивуд репортер.

У серији "The White Lotus" сценаристе, редитеља и продуцента Мајка Вајта (Mike White), Костов ће се придружити глумачкој екипи у којој су Лесли Биб (Leslie Bibb), Кери Кун (Carrie Coon), Франческа Корни (Francesca Corney), Никоа Дуверни (Nicholas Duvernay) и други.

Фото: Youtube Prinscreen / TEDx Talks

Часопис је подсетио да је "ХБО 'одлучио да се растане' од Биковића након јавних критика Министарства спољних послова Украјине због Биковићеве наводне подршке руској инвазији на Украјину".

Подсетивши да српски глумац игра у Русији, где је добио награду од председника Владимира Пиутина 2018. као и руско држављанство 2021. године, Холивуд репортер је навео и Биковићеву изјаву да његово учешће у ХБО серији више "није могуће из разлога ван области уметности".

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести