ВЕСНА УЛАЗИ У СВЕТ ОНЛАЈН ДЕЈТИНГА, А ОН ЋЕ ЈОЈ ПОМРСИТИ КОНЦЕ! Друга сезона серије „АЗБУКА НАШЕГ ЖИВОТА” донела узбуђење, а ево кад ћемо је гледати на националној фреквенцији

Након премијерног емитовања на Суперстар ТВ и гледаоци Прве телевизије имаће прилику премијерно да прате другу сезону серије „Азбука нашег живота”, која ће се на овом каналу од 20. јануара емитовати сваке суботе од 21 час.
1
Фото: Marko Todorović

Наставак ове хит-серије о модерној породици која се распада, а чија је креаторка и редитељка Јелена Бајић Јочић, кроз нових 11 епизода, које су реализоване у сарадњи продукцијске куће „Contrast Studios” и „Телекома Србија”, доноси много узбуђења, односа и заплета. У структури и жанровским бојама доноси освежење и многа изненађења, будући да серија добија својеврсни трилерски замах.

Јунаке серије затичемо девет месеци касније у односу на завршетак прве сезоне. У првој епизоди радњу започиње Весна, слободна, али помало усамљена, која улази у свет онлајн дејтинга, док паралелно припрема документарни филм о женским правима. Урош је срећан јер се Ана породила, међутим то је за њу теже него што су обоје претпоставили да ће бити. Рутину додатно ремети повратак Урошевог и Весниног сина Луке, који оцу саопштава истину о себи.

У другој епизоди, након неколико неуспешних дејтова, Весна упознаје Вељка, мистериозног човека који јој привуче пажњу. На Урошев позив, Анина мајка долази како би помогла Ани са бебом, међутим то не испадне онако како је он замислио. Поред тога, Уроша дочекују проблеми  на послу. Веснина пријатељица Лидија постаје забринута за неидентификованог дечака који након саобраћајне несреће завршава у болници, у којој је запослена као докторица.

Подсетимо, првих десет епизода у претходној сезони написано је по мотивима књига „Мушка азбука” и „Азбука мог живота”, Мирјане Бобић Мојсиловић, а нових 11 наставака серије излазе из оквира књига. Ликови настављају своје животе даље, судбински точак се котрља у новим непознатим смеровима. Ипак, у једном сегменту приче, Мирјанино штиво, роман „Твој анђео чувар”, остаје инспирација.

У другој сезони серије играју Александра Јанковић, Јадран Малкович, Исидора Симијоновић, Радивоје Буквић, Анђелка Стевић Жугић, Анастасиа Мандић, Ђорђе Мишина, Миона Марковић, Јелена Мур, Тихомир Станић, Катарина Гојковић, Ива Штрљић, Радош и Недељко Бајић. Уз то, у новој сезони се у свакој од епизода појављује и низ гостујућих глумаца.

В. Б.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести