Канда Коџа и Небојша као увертира за фестивал "Контакт"

БЕОГРАД: Бенд Канда Коџа и Небојша имаће 6. марта концерт у београдском "Електропиониру", као загревање за фестивал "Контакт 2020" који се одржава од 18. до 21. марта.
e
Фото: Youtube Printscreen

ККН овај пут целовечерњим концертом, најављују четврто издање фестивала.

Последњи албум, "Ускоро", објавили су почетком прошле године, и то је њихово прво издање објављено на винилу, а пре самог изласка, публику су освојили синглови "Прекиди поново", "Јамајка", "Мисли добро", "Летњи дан" и "Тако волим да живим".

Контакт је манифестација посвећана музичком бизнису и одржава се већ три године у марту у Београду, а циљем умрежавања организатора и промотера регионалних музичких фестивала, туристичких удружења и организација, културних центара, клубова, и осталих делатника у култури и уметности, који последњих година увелико имају утицај на привредни развој региона.

У музичком делу програма, наступаће Лету штуке чији је наступ заказан за 21. март у SubBeernom центру, Електрични оргазам 19. марта у Комбанк дворани; док се 21. марта у клубу Другсторе припрема наступ група Параф, Обојени програм и Артан Лили којим обележавају 40 година Новог таласа.

Посебност овогодишњег Контакта биће концерт 20. марта у Хали спортова - "За Коју", за што бржи опоравак фронтмена Дисциплин А Китчме на којем наступају Бајага и Инструктори, Партибрејкерс, YU Група са специјалним гостима - Радомиром Михајловићем Точком и Николом Чутурилом, као и група Straight Mickey and the Boyz.

EUR/RSD 117.1420
Најновије вести