ПРЕДСТАВЉЕН АЛБУМ ПЕСАМА СА БРАНКОМ КОЦКИЦОМ Човек уз којег су одрастале генерације

БЕОГРАД: Нови ЦД ",Бранко Коцкица и Дечји културни центар Београд" представљен је данас у присуству глумац Бранка Миличевића у ДКЦБ-у, пред децом, њиховим родитељима и васпитачима, саопштили су организатори.
s
Фото: Youtube printscreen/ RTS Jedan dobar dan - Zvanični kanal

Из ДКЦБ-а је саопштено да ЦД у њиховој продукцији доноси песме "Заклео се бумбар'', "Бранко Мексиканац'', "Пица или гибаница'', "Смејте се'' и "Морске кројачице'', и поклон је деци "која могу бесплатно преко сајта ДКЦБ-а слушати песме са Фестивала 'Дечје београдско пролеће', које је од 2016. до 2023. године певао Бранко Коцкица".

"Нови ЦД представља захвалност ДКЦБ-а чувеном Бранку Коцкици уз чију музику, телевизијски културно-образовни програм и позоришне представе су одрастале многе генерације"; истиче се у саопштењу. На промоцији ЦД-а Пеђолино је разговарао са малишанима, Бранком Коцкицом, Мирјаном Булатовић, писцем многобројних песама и Леонтином Вукомановић, уредницом фестивала „Дечје београдско пролеће'', а све је увеличао Хор ДКЦБ под диригентском палицом Невене Ивановић, навели су организатори.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести