Слобода Мићаловић у споту бенда И-Плеј

БЕОГРАД: Алтернативни бенд И-Плеј с актуелног албума "Слобода" објавио је спот за насловну песму у коме се као специјална гошћа појављује глумица Слобода Мићаловић.
s
Фото: Youtube Printscreen

"Слобода" је прво појављивање у споту неког бенда у каријери Мићаловић, познате по бројним улогама у позоришту као и у филмовима као што су "Зона Замфирова" и "На млечном путу", или серији "Корени".

Прва асоцијација за позив који је уследио Слободи је било њено име, које је исто као и име наше песме, али нам је јако било важно то што је добра глумица и оно што носи својим досадашњим радом. Јако је лепо сарађивати с глумицом која се и даље развија, која је сваким даном све боља и боља, и која и даље искрено воли уметност и веома је за њу пожртвована, каже певачица и басисткиња Маја Цветковић.

Мићаловић, чланови И-Плеја Цветковић, гитариста Немања Велимировић и бубњар Горан Љубоја, под палицом редитеља, камермана и монтажера Вука Протића снимали су спот током јануара у простору Музеја града Београда у Ресавској, где се одржава културна манифестација Октобарски салон, уз сценографују рађену с озбиљном екипом која иначе ради на филмовима.

Када је након неопходног дужег поступка монтаже спот "Слобода" коначно овх дана завршен, у И-Плеју су у почетку размишљали да ли да га уопште објаве у тренутку када се читава планета бори против пошасти корона вируса.

На крају смо схватили да ако бар некоме у оваквом тренутку донесемо радости за ова четири минута - ми смо нешто допринели. А што се тиче саме СЛОБОДЕ, тек сада у овом тренутку (када излазимо из куће само до продавнице) видимо њено право значење, али надам се да ће бити светлости на крају тунела. У овом тренутку је јако важно да останемо самодисциплиновани и да останемо код куће, поручује Цветковић.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести