Тијана Богићевић није ушла у финалe Еуросонга (Видео)

БЕОГРАД: Представница Србије Тијана Богићевић није успела да се пласира у велико суботње финале „Евросонга" у Кијеву.
tijana bogdanovic, tanjug, ap, efrem lukatsky
Фото: Tanjug/AP Photo/Efrem Lukatsky)

Српска представница отпевала је песму In Too Deep у сведеној кореографској минијатури у украјнској престоници.

Она је дала све од себе да Србији омогући прилику да поново заблиста у најпопуларнијем музичком такмичењу у Европи, али гласова ипак није било довољно да Тијана прође даље.

Иако је ово крај за Србију што се тиче даљег такмичења и пласмана у финалу, то не значи да и даље неће бити занимљиво видети ко ће успети да победи на овогодишњој Евровизији, што ћемо сазнати у суботу увече.

Од осамнаест претедената на суботње финале вечерас је прошло десет земаља: Бугарска, Белорусија, Хрватска, Мађарска, Данска, Израел, Руминија, Норвешка, Холандија и Аустрија

Тијана је имала подршку три пратећа вокала - Јелене Ðурић, Сање Богосављевић и Јелене Пајић, уз плесне покрете Бориса Видаковића.

Вечерас су наступили представници Аустрије, Македоније, Малте, Румуније, Холандије, Мађарске, Данске, Ирске, Сан Марина, Хрватске, Норвешке, Швајцарске, Белорусије, Бугарске, Литваније, Естоније и Израела.

Начин гласања био је исти као и претходне године.

Професионални жири и гледаоци из сваке земље додељују одвојен скуп поена од један до осам, односно 10 и 12. То значи да најбољих 10 песама по мишљењу жирија и гледалаца добија поене.

Након што гледаоци гласају путем својих телефона, слањем СМС-а или користећи званичну апликацију, презентери гласова из 42 земље учеснице укључују се у програм, као и до сада, и саопштавају поене само професионалног петочланог жирија.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести