У Крагујевцу завршен Арсенал фест

КРАГУЈЕВАЦ: Арсенал фест, 11. по реду, завршен је синоћ у Крагујевцу, а публика је треће фестивалске вечери уживала у дуго очекиваном наступу "Рибље чорбе“ и мајстора гитаре Ингвија Малмстина.
Arsenal fest
Фото: Tanjug

Пре њих, на главној бини фестивала наступила је група „Освајачи“.

Публика је уз овације дочекала први наступ "Рибље чорбе“ после пандемије корона вируса и уједно њихов први наступ после смрти басисте Мише Алексића.

Уз дуг аплауз за Мишу, публика је заједно с Бором Ђорђевићем певала хитове током концерта који је трајао више од сат времена. Иако је имао здравствених проблема дан пред наступ на Арсенал фесту, Ђородлично је маестрално изнео овај наступ на задовољство публике.

Овогодишњи Арсенал фест, први музички догађај на отвореном уз присуство публике од почетка пандемије корона вируса, пратила је публика из целе Србије и региона. Током три фестивалске вечери било је преко 20.000 посетилаца.

"Дошао сам из Бањалуке и након што сам осетио чари већ прве вечери, друге а већ и треће вечери, јако ми је жао што нисам раније био на Арсена фесту. Атмосфера је сјајна, понуда је невероватна, избор извођача, цена јако приступачна. Град ме је одушевио, као и људи својим понашањем и љубазношћу. И видим да смо сви баш, баш били жељни прво дружења. па и онда и музике дефинитивно“, рекао је Танјугу један од посетилаца.

Његово мишљење деле и други који су посетили бар једно вече Арсенал феста.

Маја Цветковић, ПР Арсенал феста, рекла је Танјугу да је забележена велика посећеност.

"Прве две вечери су биле феноменалне. Први дан је било седам хиљада људи, други осам хиљада. Оно што је значајно јесте да је урађен огроман број брзих антигенских тестова и нико није био позитиван. Публика је била дисциплинована и већ су навикли да морају поштовати одређени протокол“, рекла је Маја Цветковић и додала да је била одлична атмосфера на фестивалу све три вечери на све три бине.

"Публика је жељна, извођачи су жељни. Јесте да је било климаво да ли ће се десити, али могу да кажем да нам је свима недостајало ово и јесмо очекивали оволику посећеност, оволико људи и да Арсенал буде баш добар“, истакла је Цветковићева.

Овогодишњи Арсенал фест, једанаести по реду, отворио је летњу концертну сезону у Србији и потпуно оправдао очекивања публике.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести