ЏЕНАНОВА ЖЕНА ОТКРИЛА САКНДАЛОЗНЕ ДЕТАЉЕ развода од певача: "ЉУБАВНИЦИ је преписао стан, мене хоће да избаци из куће"

Популарни поп певач Џенан Лончаревић разводи се од супруге Самире Лончаревић након 25 година брака. Самира са њихово двоје деце живи у Пријепољу, док Џенан, према писању медија, са љубавницом води годинама одвојен живот у Београду.
а
Фото: Youtube printscreen/HYPE TV

Џенан је поднео захтев за развод брака у фебруару ове године и то на рођендан његове супруге. Она одбија да потпише папире за развод. већ је суду препустила да одради своје у овом случају.

- Једино тржим да се поштује закон у свему овоме, не тражим ништа више. Ипак сам радник тог суда, водим кривичну писарницу и знам како све иде. Тражим да се закажу предмети који су пре мене ако су хитни па мој. Да ли ће да буде сутра, прекосутра или за месец дана, само да иде по закону. Он и његов правни тим сада ургирају са свих страна да се то убрза - почела је Самира у исповести за "Телеграф".

- Највећи проблем је имовина, доживела сам да после 25 година брака хоће да ме избаци из куће. Ја бих одмах потписала захтев за развод брака, одмах, али је проблем имовина, зато што је све што је куповао стављао на име његове мајке. Сад је купио стан у Београду на име те жене, на њено име је ставио да ја не бих могла ништа да добијем. У томе је проблем - истиче Џенанова законита супруга са којом има два сина.

Фото: Youtube printscreen/Blic TV

Она, каже, не брине за себе, али брине за децу.

- Ја иначе никада не бих себи дозволила да разговарам са новинарима да немам овај проблем и да сад немам куд. Кућа у којој боравимо води се пола на њега, пола на његивог брата, и фактички, за 25 година брака, мени припада четвртина куће јер је све остало што је стекао ставио на туђим именима. Мени није остало ништа друго него да се борим да обезбедим своју децу која на њиховом имену немају ништа - истиче ова жена и додаје: - Ја за себе имам, имам плату и ја бих се сналазила али желим њих да обезбедим данас сутра нешто да се деси шта би они?

- Он има добар однос са децом. Деца га много воле. Дође једном у 15 дана и тада их види. Када дође у Пријепоље борави у истој кући у којој сам и ја, али не комуницирамо. Наш однос је нарушен. Наши адвокати се чују, ми не разговарамо од лета прошле године. У фебруару ми је стигла тужба за развод - закључила је Самира Лончаревић.

К1инфо

 

EUR/RSD 117.0614
Најновије вести